Tekstikoko: A A A A


Sisään kirjautuminen
Nimi tai sähköposti:
Tunnussana:

 

Elina Havasto

"Kuka muu muka, kuka muu muka, MEH"! Eli Marja Elina Havasto, tuttavallisemmin Ellu. Jos olisin fiksu, kopioisin tähän vain sanat Hectorin kappaleesta "hän on mun nainen", mutta koska tyhmä paljon työtä tekee jne...tyydyn vain toteamaan, että hyvin suurella todennäköisyydellä olen törmännyt edellisessä elämässäni Heikki Veikko Harmaan ja sen tapaamisen myötä on syntynyt edellä mainittu kappale. Yksinkertaisesti EI VAIN ole mahdollista kuvailla minua niin täydellisesti, kuten kyseinen kappale tekee.


Mainitsen nyt kuitenkin tuon kliimaksin tuosta kappaleesta, yhden lauseen, joka kiteyttää minun koko luonteeni ja se kuuluu näin: "hän enkeli on, mutta myönnettäköön, olen törmännyt myös saatanaan." Tuo lause jättää kaiken muun höpönlöpön varjoonsa ja kertoo JUURI sen, mitä voisin runoilla tässä koko loppupäivän. Nyt minun ei tarvitse ja kaikki voittaa!


Mennään sitten minun luotsaamaani ohjelmaan, joka aloittaa lähiradion torstai-päivissä 28.9.2017 klo: 11-12. Pitkällisen pohdinnan ja onnellisten sattumusten myötä, ohjelmani kantaa nyt nimeä "vieraissa". Kyseessä on tunnin mittainen, rento keskusteluohjelma milloin mistäkin kiinnostavasta tai vähemmän kiinnostavasta aiheesta, mutta yhteistä näille ohjelmille on aina se, että vieraanaani kuullaan mitä mielenkiintoisempia ihmisiä, totuuksia ja tarinoita heidän menestyksensä takaa. Rentoa jutustelua, jonka lomassa kuunnellaan leppoisaa tai aiheeseen sopivaa musiikkia tarinoiden takaa.


Tule siis kanssani käymään vieraissa, joka torstai klo: 11-12 ja uusintana maanantaisin klo: 23-24. Ollaan kuulolla!


- Yours Elina Havasto "Ellu" -